top of page

Miere cremă cu fructe de la Apisrom - my new addiction


Sincer acum, voi știați că există miere cremă cu fructe? Eu nu! Și vroiam să vă povestesc și vouă despre explozia de fructe + miere delicioasă pe care am descoperit-o în borcănelele de miere cremă de la Apisrom !


Dar să începem cu începutul! Ce este mierea cremă? Vorbim de un produs obținut printr-un proces complex de cristalizare controlată a mierii poliflore, așa se obține o miere cu o textură cremoasă, tartinabilă. Ușor de întins pe pâine. Mierea polifloră se cristalizeaza ușor. În popor se mai zice că se zaharisește. Iar acest proces este absolut normal și natural. Apisrom a dus acest proces la un nou nivel de calitate, cremizarea mierii fiind un proces complex prin care se obțin cristale foarte fine, ceea ce îi confera textura cremoasă. Procesul de cristalizare controlată are loc la rece și nu afectează proprietatile mierii. Ele rămân neschimbate în urma procesului de transformare în cremă. Iar atunci când se mai adaugă și fructe liofilizate, iese o nebunie de miere cremă cu fructe. Adică pe scurt, o variantă foarte sănătoasă pentru micul dejun. Pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

 

In pachețelul primit de la Apisrom am descoperit mai multe arome: de căpșuni, de zmeură, de afine, de coacăze, de cătină dar și cu cacao! Preferata mea: definitiv varianta cu cătina. Ador gustul dulce-acrișor! Urmată de cea cu ciocolată. Atenție, creează dependență!🤤
Ce e de reținut despre mierea crema de la Apisrom:

🐝nu are aditivi

🐝nu are conservanți

🐝nu conține gluten

🐝nu conține ulei de palmier

🐝e bogată în vitamine si antioxidanți

🐝e produsă la noi în țară! 

Cum o mâncăm noi?

🐝Mie îmi place mult combinația de miere cremă de zmeură cu iaurt grecesc și cu niște nuci. Simplu, dar bun!

🐝cel mic o vrea întinsă direct pe pâine (ceea ce merge ffff ușor). Also, el urăște iaurtul 😅

🐝Bunica preferă întinsă direct pe clătite


Am mai descoperit și alte variante de a servi miere cremă pe pagina de Instagram Apisrom! Foarte interesantă mi s-a părut ideea de amesteca mierea cremă direct în limonadă. O rețetă simplisimă: apă, câteva frunze de mentă, cătină zdrobită și îndulcim cu miere cremă cu aromă de cătină! Sau zdrobim zmeură în loc de cătină și folosim mierea cremă cu zmeură. Sau oricare altă variantă care vă trece prin cap

 

Dacă v-am trezit un pic interesul, să știți că veți găsi mierea crema la promoție până pe 08.05.2022 la Bebetei.ro și la Farmacia Tei până pe 31.05.2022. Online si retail! Și evident că o puteți achiziționa și direct de pe site-ul Apisrom!


Poftă mare să aveți! Sper să încercați și voi această minunăție de miere cremă cu fructe made in Romania!


 

APISROM este o companie românească cu sediul în Vaslui care a pornit la drum în 2005. Până in 2022 a reușit o dezvoltare foarte frumoasă și a obținut toate certificările internaționale importante: Eco și Halal. A trecut inclusiv la standardul IFS Food, obținând certificarea din partea TUV Austria. Mierea este preluată direct de la apicultorii locali și este verificata atăt organoleptic, cât și prin analize de laborator.


*Pachet promoțional* 

IMG-9475.jpg

Bună și bine ai venit pe Chez Doinush!

Sunt entuziasmată de tot ceea ce înseamnă mâncare, prefer însă să folosesc alimente și ingrediente locale, de sezon și cât mai puțin procesate (atât cât permite secolul 21...). Sper să descoperi și tu o rețetă care să îți placă printre aventurile mele culinare!

bottom of page